Debatteer mee op 20 februari

Tijdens het Open Huis Winterfestival in het Provinciehuis in Den Haag
9
jan

Debatteer mee op 20 februari in Den Haag

Wat vinden Zuid-Hollanders belangrijk voor de toekomst van de provincie? Daarover kunnen Zuid-Hollanders op dinsdag 20 februari meepraten in het ‘Leven in Zuid-Holland Debat’ tijdens het Open Huis Winterfestival in het Provinciehuis in Den Haag. De Provincie Zuid-Holland roept burgers, bedrijven en ondernemers, overheidsinstanties en non-profitorganisaties op om deel te nemen aan het debat. Dit is een unieke kans om uw belang onder de aandacht te brengen bij de provinciale politici.

Voor alle Zuid-Hollanders
Iedereen die zich betrokken voelt bij de provincie of werkt bij een instelling die betrokken is bij de provincie, mag mee doen aan het debat. Bijvoorbeeld mensen die werken bij Zuid-Hollandse gemeenten, bedrijven, vervoersmaatschappijen, glastuinbouwers, burgerinitiatieven, milieuclubs, waterschappen, netbeheerders, natuurbeschermers, veehouders, enzovoort. In 6 rondes gaan we in snelle vaart met elkaar in gesprek over thema’s die belangrijk zijn voor de provincie Zuid-Holland: klimaatbestendige leefomgeving, circulaire economie, de provincie als meerkernige metropool, slimme en schone energie, mobiliteit, aantrekkelijk (groen) landschap.

Deelnemen
Het ‘Leven in Zuid-Holland Debat’ vindt plaats op dinsdag 20 februari 2018 tijdens het Open Huis Winterfestival in het Provinciehuis (Zuid-Hollandplein 1) in Den Haag. Tussen 13.00 en 15.30 uur zijn er 6 debatrondes waar u vrij kunt binnenlopen.

Datum + tijd: dinsdag 20 februari 2018 van 13.00 tot 15.30 uur, vrij inloop
Locatie: Provinciehuis (Zuid-Hollandplein 1) in Den Haag
Aanmelden: via de website van het Open Huis Winterfestival

DE UITKOMSTEN VAN DIT DEBAT WORDEN MEEGENOMEN BIJ DE ONTWIKKELING VAN DE NIEUW BELEID VOOR DE PROVINCIE ZUID-HOLLAND.

.

Leave a Reply